Leverans och returer

Helt nöjd eller pengarna tillbaka, det är din garanti!

Leverans sker alltid med Postnord. Vår leveranstid är 4-6 arbetsdagar. Det är ditt ansvar som kund att se till att adressuppgifterna som du har uppgett är korrekta.

Vi skickar alla försändelser med Posrtnord. Dessa skickas som brev, varubrev eller med MyPack. Mindre försändelser skickas som brev eller varubrev, vilket oftast innebär leverans direkt i brevlådan. Får de inte plats hamnar de på närmsta ombud och aviseras via SMS eller brev. Större försändelser skickas med Mypack, vilket är en tjänst med full spårbarhet.

14 dagars bytesrätt/ångerrätt efter det att du mottagit varan.
Du har som kund rätt att öppna och undersöka varan, kom bara ihåg att varan ska vara oanvänd vid en eventuell retur.
Returfrakten betalas av kunden och kunden ansvarar för att paketet kommer fram. 

För att genomföra ett byte eller retur så loggar nu in på er sida och trycker på retur. Kontakta oss genom kontakformulär här på webbsidan om nu har fler frågor. Kontakta oss

 

 ÅNGERÄTT

Kunden har alltid rätt att returnera en beställning inom 14 dagar från att de mottagit den. Ångerperioden räknas från det datum då du mottog den sista varan/varorna i din beställning. Denna rätt gäller dock under förutsättning att produkten och dess förpackning är i oförändrat skick. Kunden har rätt att öppna och kontrollera varan. Om kunden önskar att utnyttja sin ångerrätt är det enklaste sättet att kontakta Svenska Hjältar här Kontakta oss eller skicka ett e-mail till info@svenskahjältar.

Väljer du att inte kontakta oss via kontaktformuläret räcker det att du informerar oss om ditt beslut att ångra din beställning innan ångerperioden är till ända genom att skicka ett klart och tydligt meddelande till oss om ditt beslut att utöva ångerrätten (t.ex. brev till Svenska Hjältar, Ekstigen 1, 449 51 Alafors. Glöm inte att ange ditt namn, adress, ordernummer eller personnummer.


Kostnaderna för att skicka tillbaka produkterna betalas av kunden. Ett paket som skickas tillbaka skall alltid innehålla ett spårnummer som skall kunna uppvisas vid bergäran. Om kunde ändå väljer att skickat tillbaka ett paket som brev(med frimärken) så ansvarar inte Svenska Hjältar AB för paketet.  Kunden skall då bevisa att paketet har skickats och att paketet inte har försvunnit på vägen. 


Kunden har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag då Svenska Hjältar mottagit meddelandet. Kunden kan dock få vänta tills dess att varan har kommit åter eller till dess kunden har lämnat ett bevis på att varan återsänts, det som sker först.

På det belopp som ska återbetalas har Svenska Hjältar rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning i den mån sådan värdeminskning beror på att du som kund har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och funktion.

 

Läs mer om dina rättigheter och våra villkor här Allmänna köpvillkor